Styling Emulsion

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪77‬

Standaard verzending 1 - 4 Werkdagen

Rodolphe & Co Styling Emulsion bied een lichte maar flexibele houdbaarheid, perfect om lang haar te föhnen, krullen te definiëren en structuur aan te brengen.

Productinformatie

Rodolphe & Co Styling Emulsion bied een lichte maar flexibele houdbaarheid, perfect om lang haar te föhnen, krullen te definiëren en structuur aan te brengen. Geeft houdbaarheid aan het kapsel zonder dat het haar vet aanvoelt. De Styling Emulsion bevat parelmoer extract en andere waardevolle ingrediënten zoals: argan olie, cacaoboter, sheaboter, aloë vera en silica. Deze crème zorgt voor een natuurlijke glans, zonder dat het haar vet aanvoelt.

Gebruiksaanwijzing:
Breng een kleine hoeveelheid aan op (handdoek) droog haar (een kleine hoeveelheid is voldoende voor een dag lang effect). Style het haar naar wens. Om krullen te definiëren, voeg dan nog een kleine hoeveelheid toe en laat het haar natuurlijk drogen.

Certificeringen: ECOCERT & COSMEBIO

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

100 ml

Productdetails

Created with Sketch.

Beschrijf je product in detail zodat klanten alle informatie hebben die ze nodig hebben. Beschrijvende, unieke productbeschrijvingen helpen je winkel bovendien in zoekmachines.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Dit is een goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.