the hair garden, kapper, duurzaam, kapsalon, zwolle, kampen, hattem, ommen, meppel, hoogeveen, krullen, balayage, sabrina

the hair garden

Welkom bij The Hair Garden, de duurzame salon van Zwolle.
Hier kijken we niet alleen goed naar je haar, maar houden we daarbij ook zoveel mogelijk rekening met het milieu.

recycle, hergebruik, duurzaam, zwolle, kapsalon,

Om bij de basis te beginnen is al met de inrichting van de salon rekening gehouden met de footprint die we achterlaten. Het meeste meubilair is tweedehands, of het materiaal is hergebruikt. Ook zitten we bij een duurzame bank, Triodos, en krijgen we duurzame energie vanuit zwolle!

We gebruiken geen wasmachine of droger, dit kan doordat we handdoeken van gerecycled papier gebruiken. Daarom bieden we ook de knipbehandelingen aan zonder wassen, hiermee besparen we op het water en de handdoeken. Wil je het wel gewassen? Geen probleem, naast een heerlijke was beleving krijg je ook nog een lekkere treatment in je haar. De douchekop die we hebben is ook nog eens waterbesparend!

 

recycle, zero plastic, hergebruik, kapsalon, planten, groen, duurzaam, natuurlijk,haren wassen, knippen

Ook doen we mee met het project van The Green Scissors. Zo recycelen we haar, aluminium folies, verftubes, en de plastic verpakkingen. Je mag dus ook ten alle tijden je lege plastic verpakking weer inleveren bij de salon. Wij hopen hiermee ook het bewustzijn bij de consument over je footprint te vergroten. Heb je vragen hierover of zelf een goede suggestie, dan horen wij dat graag. In de toekomst hopen we steeds meer aanpassingen te kunnen doen om milieubewuster bezig te zijn. 


Naast dit alles is natuurlijk het allerbelangrijkst dat je jezelf heerlijk kunt laten verwennen met een salonbehandeling onder het genot van een heerlijke kop verse thee of koffie. Wil je weten welke behandelingen er zijn, klik dan op onderstaande button.


Rodolphe & Co

Waarom Rodolphe & Co?
Omdat het principe waarmee ze werken perfect bij de salon past. Het haar heeft vocht en proteïne nodig, dit moet in balans zijn voor mooi en gezond haar. Dit hebben ze doorgewerkt naar de producten toe. Naast dat ze zo ecologisch mogelijk hun producten willen maken, waarvoor ze verschillende keurmerken hebben.
Om te kijken of je haar vocht of proteïne nodig heeft, doen we bij een wasbehandeling een rektest met je haar. Daardoor krijg jij de beste verzorging voor je haar. Voor de Curlies onder ons is dit niks nieuws! Daarom sluiten de producten hier ook zo mooi op aan.
Ben jij ook nieuwschierig geworden?
Boek dan nu online jou behandeling in met wassen.


Bruns

Een geweldig 'award winning' merk in duurzame haarverzorging!
De producten komen uit zweden, d
gerecyclede verpakking en recyclebaar

Klik op onderstaande button om een kijkje te nemen in de webshop. 

Online boeken

Nieuwsgierig geworden en wil je lekker makkelijk een afspraak maken? 
Klik dan op 'nu boeken', en boek online je afspraak in.