the hair garden, kapper, duurzaam, kapsalon, zwolle, kampen, hattem, ommen, meppel, hoogeveen, krullen, balayage, sabrina

the hair garden

Welkom bij The Hair Garden, de duurzame salon van Zwolle.
Hier kijken we niet alleen goed naar je haar, maar houden we daarbij ook zoveel mogelijk rekening met het milieu.

The Hair Garden

recycle, hergebruik, duurzaam, zwolle, kapsalon,

Om bij de basis te beginnen is al met de inrichting van de salon rekening gehouden met de footprint die we achterlaten. Het meeste meubilair is tweedehands, of het materiaal is hergebruikt. Ook zitten we bij een duurzame bank, Triodos, en krijgen we duurzame energie vanuit zwolle!

We gebruiken geen wasmachine of droger, dit kan doordat we handdoeken van gerecycled papier gebruiken. Daarom bieden we ook de knipbehandelingen aan zonder wassen, hiermee besparen we op het water en de handdoeken. Wil je het wel gewassen? Geen probleem, naast een heerlijke was beleving krijg je ook nog een lekkere treatment in je haar.

 

recycle, zero plastic, hergebruik, kapsalon, planten, groen, duurzaam, natuurlijk,haren wassen, knippen

Ook proberen we zo weinig mogelijk plastic te gebruiken. Voorop staan dan natuurlijk de producten van OWAY. 
Hun verpakkingen zijn van barnsteenglas. Heb je een product gekocht en is het op? Dan kan je met je lege verpakking bij ons in de salon komen bijvullen. Hoe handig is dat?Wij hopen hiermee ook het bewustzijn bij de consument over je footprint te vergroten. Heb je vragen hierover of zelf een goede suggestie, dan horen wij dat graag. In de toekomst hopen we steeds meer aanpassingen te kunnen doen om milieubewuster bezig te zijn. Naast dit alles is natuurlijk het allerbelangrijkst dat je jezelf heerlijk kunt laten verwennen met een salonbehandeling onder het genot van een heerlijke kop biologische thee of koffie. Wil je weten welke behandelingen er zijn, klik dan op onderstaande button.


Online boeken

Nieuwsgierig geworden en wil je lekker makkelijk een afspraak maken? 
Klik dan op 'nu boeken', en boek online je afspraak in.